Barca de pescuit si agrement Delta 580
search
  • Barca de pescuit si agrement Delta 580
  • Barca de pescuit si agrement Delta 580
  • Barca de pescuit si agrement Delta 580
  • Barca de pescuit si agrement Delta 580
  • Barca de pescuit si agrement Delta 580

Barca de pescuit si agrement Delta 580

10.990,00 lei

Delta 580 - o ambarcatiune eleganta, rapida si sigura.

Cantitate
Ultimele produse in stoc


Credit module tbi bank 3.3.1

595.26 Lei x 24 rate

Delta 580 este o ambarcațiune cu dublu fund si bordaje duble, fiind construita pe principiul “barca in barca”. Are performante foarte bune in ceea ce priveste viteza dezvoltata pe apa, datorita lungimii sale. Totodata asigura o buna stabilitatea datorita latimii sale de aprox 1,6m. Este potrivita pentru agrement pe apa, transport de persoane sau partide de pescuit, chiar si in varianta de pescuit comercial. Fundul perfect plat o face foarte atractiva pentru pescuitul la spinning. La nevoie se pot intinde pe punte unul sau doi saci de dormit si se poate petrece noaptea in barca. Apa ce se poate acumula din condens in fundul dublu se poate drena cu ajutorul dopului de cala.

Design: Delta 580 a fost gandita pentru a asigura confort in conducere, viteza, siguranta si eleganta pe apa. Este recomandata celor care vor sa se deplaseze cu viteza pe apa si pentru cei care cauta un anumit confort pe apa. Ambarcatiunea prezinta siguranta in caz de scufundare avand doua flotoare perfect etanse ceea ce ii asigura flotabilitate, ambarcatiunea fiiind nescufundabila. Are un volum mare de depozitare interna, in compartimentul pupa inchis cu capac etans. Optional ambarcatiunea se poate echipa si cu capac etans in bancheta din zona mediana.

Motor recomandat: Delta 580 poate suporta instalarea unui motor de pana la 40 CP inclusiv, cu cizma lunga de 52 cm, dar ambarcatiunea poate fi folosita si cu motoare avand puterea de 20 CP. Intra in regim de glisare de la puteri incepand 20 CP, avand  doua persoane si un volum rezonabil de bagaje la bord. Un motor cu putere mai mare, de 25CP sau 30CP, asigura deplasarea cu trei-patru persoane si mai multe bagaje imbarcate, dar permite si dezvoltarea de viteze superioare.

Capacitate: avand o capacitate de transport de max 6 persoane, modelul „Delta 580” este o alegere potrivita pentru cei care isi doresc o ambarcatiune cu care sa se poata dedica pescuitului sau plimbarilor pe apa.

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.